Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит із тепличним комплексом на Київщині у забезпеченні

08.12.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

19 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом юридичної особи, у забезпечення за яким передано теплиці та обладнання тепличного комплексу на Київщині. Актив перебуває на балансі ПАТ «Банк «Київська Русь». Початкова ціна реалізації – 4,12 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована на Київщині, за інформацією із ЄДР, не перебуває у процесі припинення та веде господарську діяльність у сфері «відтворення рослин» (цей клас включає вирощування посадкового матеріалу всіх видів, у т.ч. черешків, кореневих пагонів та розсади, тощо).

На початок листопада цього року заборгованість за кредитом склала 80,05 млн грн. При цьому у забезпечення виконання зобов’язань за договором передано нерухомість сільськогосподарського призначення. А саме – теплиці та обладнання тепличного комплексу, що розташовується у смт. Димер, Вишгородського району, Київської області.  

Детальна інформація, публічний паспорт активу – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Аукціон відбудеться 19 грудня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі у торгах, деталі аукціону, перелік майданчиків – тут.

Початкова ціна реалізації – 4 117 147 грн (без ПДВ).

Крім того, 19 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за ще одним кредитом ПАТ «Банк «Київська Русь». Компанія-позичальник перебуває у стані припинення. На початок листопада заборгованість за кредитом склала 11,56 млн грн. У забезпечення за договором було передано товари в оборі – алкогольні та безалкогольні напої. Місцезнаходження застави – Львівська область, Жовківський р-н, с. Малехів.

Інформація про лот, детальний паспорт активу – за посиланням.

Аукціон відбудеться у системі ProZorro.Продажі, деталі – тут.

Початкова ціна реалізації – 627 347 грн (без ПДВ).  

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.