Людям з порушення зору Звичайна версія

Склади у Бучі, розташовані неподалік траси міжнародного значення, виставлено на продаж за 21,45 млн грн

11.08.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Asset Kyiv Rus15 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень – складів у м. Буча, Київської області. Об’єкт комерційної нерухомості перебуває на балансі ПАТ «Банк Київська Русь» та на повторні торги виставляється із початковою ціною реалізації 21,45 млн грн.

Одним лотом на продаж виставлено нежилі приміщення, загальною площею 2 668,92 м2,  та земельна ділянка у приватній власності, на якій вони розташовуються (площа 2,3594 га). Банк є єдиним власником об’єктів. 

Виставлені на продаж склади мають вигідне місце розташування, розміщуються на виїзді з м. Буча (вул. Депутатська, 1А), неподалік траси міжнародного значення Київ-Ковель (народна назва «Варшавка»).

Разом із нерухомістю до лоту також входять 3 533 одиниці основних засобів банку ПАТ «Банк Київська Русь», що зберігаються у виставлених на продаж складах у м. Бучі (вул. Депутатська 1А). А також 1097 одиниць, що належать ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» та розміщуються на складах у м. Бучі (вул. М. Залізняка, 5), м. Харкові (вул. Чернишевська, 31-а), м. Маріуполь, (пр. Леніна, 93Б).

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активів та торгів – за посиланням.  

Аукціон відбудеться 15 серпня у системі ProZorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації – 21 450 565,09 грн.

Заявки на участь  у торгах приймаються до 14 серпня.    

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.