Людям з порушення зору Звичайна версія

Склади у Борисполі, частково передані в оренду, виставлено на продаж

27.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Boryspyl 211 серпня відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень – складів у м. Бориспіль Київської області. Об’єкт перебуває на балансі ПАТ «Банк Київська Русь» та на торги виставляється із початковою ціною реалізації 49,70 млн грн.

Одним лотом на продаж виставлено нежилі приміщення, загальною площею 8 848,7 м2,  та земельна ділянка у приватній власності, на якій вони розташовуються (площа 1,2287 га). Склади обладнано усіма інженерними мережами, що дозволяє підтримувати необхідних температурний режим. Частина приміщень передана в оренду.

Boryspyl 1Комплекс має вигідне місце розташування, розміщується в Шевченківському мікрорайоні Борисполя – на вул. Шевченка, 100 А.

Разом із нерухомістю до складу лоту також входять основні засоби банку ПАТ «Банк Київська Русь», що розміщені на складі у м. Бориспіль вул. Шевченка 100 А, та  ПАТ «КБ «Південкомбанк», що розміщені на складі у м.Київ, вул. Новопирогівська, 50.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активів та торгів – за посиланням

Аукціон відбудеться 11 серпня у системі ProZorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації – 49 699 125,77 грн.

Заявки на участь  у торгах приймаються до 10 серпня.    

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.