Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитами ПАТ «Банк «Київська Русь», із акціями юридичних осіб у заставі

26.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір виставити на продаж права вимоги за кредитами ПАТ «Банк «Київська Русь». У забезпечення за договорами передано акції юридичних осіб. У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів.

Для зручності потенційних інвесторів, для кожного можливого лоту створено стислі презентації.  

Перший лот – права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник не перебуває в процесі припинення, зареєстрована у Києві. Сфера діяльності позичальника – електромонтажні роботи.

У серпні 2016 року заборгованість за договорами перевищила 176,78 млн грн.

У заставі банку – прості іменні акції юридичної особи у кількості 6 400 000 шт.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Другий можливий лот – права вимоги за кредитом юридичної особи, зареєстрованої у Києві. Сфера діяльності позичальника – діяльність холдингових копаній. Компанія не перебуває у стані припинення.

У серпні 2016 року заборгованість за кредитним договором склала 148,31 млн грн.

У заставі – прості іменні акції у кількості 429 900 шт.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Детальну інформацію про активи, дані про компанії-емітенти цінних паперів, можна отримати шляхом доступу до кімнати даних у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Чернявська Ольга, тел. (044) 545-66-46, представник Фонду – Ромашко Олена, тел. (044) 333 35 94). 

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 10.05.2017 року.