Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок визначити ціну активів ПАТ «Банк «Київська Русь»

20.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір виставити на продаж активи ПАТ «Банк «Київська Русь». Права вимоги за вісьмома кредитами  юридичних осіб на торги планується виставити п’ятьма окремими лотами. У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів.

Для зручності потенційних інвесторів, для кожного можливого лоту створено стислі презентації.   

Перший лот – права вимоги за двома кредитами юридичної особи. Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, сфера – діяльність холдингових компаній. У серпні 2016 року заборгованість за договорами перевищила 151,12 млн грн. При цьому у заставу банку було передано 10 290 000 акцій юридичних осіб.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Другий лот – права вимоги за кредитом компанії, зареєстрованої у Києві. Сфера діяльності позичальника – неспеціалізована оптова торгівля. З вересня 2015 року позичальник перебуває в стані припинення за рішенням власника. У серпні 2016 року заборгованість за кредитним договором склала 145,79 млн грн. У заставі – цінні папери (прості іменні акції у кількості 29 473 685) та майнова порука.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Третій лот – права вимоги за трьома договорами. З вересня 2015 року позичальник знаходиться у стані припинення за рішенням власника. До цього позичальник вів господарську діяльність у сфері «надання інших інформаційних послуг». У заставі банку – цінні папери (прості іменні акції) та майнова порука.

  Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Четвертий лот – право вимоги за договором, укладеним із юридичною особою, а саме – за договором відступлення права вимоги. Свого часу банк відступив права вимоги за кредитом, але кошти за даним договором сплачено не було. У заставі банку – прості іменні акції у кількості 375 000 000 штук (майже 7% акцій підприємства, сферою діяльності якого є виробництво газового устаткування). У серпні 2016 року заборгованість за договором склала 135,56 млн грн.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

І ще одним лотом на продаж може бути виставлено права вимоги за договором юридичної особи. Компанія-позичальник зареєстрована у Києві. Сфера діяльності компанії – посередництво у торгівлі паливом, рудами, металами та промисловими хімічними речовинами. На серпень 2016 року, сумарна заборгованість за договором склала 121,79 млн грн.   

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Отримати детальну інформацію про активи, дані про компанії-емітенти цінних паперів, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Чернявська Ольга, тел. (044) 545-66-46, представник Фонду – Ромашко Олена, тел. (044) 333 35 94). 

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 3.05.2017 року.