Людям з порушення зору Звичайна версія

Права вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано сучасний діючий тепличний комплекс в Умані, виставлено на повторні торги

01.02.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 лютого у системі ПроЗорро.Продажі відбудеться аукціон з продажу  прав вимоги за трьома кредитами ПАТ «Банк «Київська Русь». У забезпечення за договорами передано зокрема сучасний діючий тепличний комплекс у м. Умань (Черкаська область).

Компанія-позичальник не перебуває у стані ліквідації, веде поточну господарську діяльність та спеціалізується на вирощуванні тепличних помідорів та огірків. Свого часу позичальник став однією із перших компаній, що побудувала сучасний європейського зразка тепличний комплекс для вирощування томатів за найновішими технологіями.

 На кінець листопада 2016 року заборгованість за кредитами (тіло та нараховані відсотки) склала 101,49 млн грн.

При цьому у забезпечення за договорами передано будівлі та обладнання тепличного комплексу, зокрема – комплекс загальною площею 66 996,4 м2 у м. Умань, Черкаської області.

Крім того, у заставі банку – земельні ділянки, загальною площею 11,27 га, та  обладнання – газопоршнева електрогенераторна установка Caterpillar G3520C з модулем утилізації тепла та системою керування;  дві газопоршневі електрогенераторні установки Caterpillar G3520C з модулем утилізації тепла, системою керування, системою очищення газів Steuler Eco2Pro.

Детальна інформація про лот та умови участі у торгах – за посиланням

Активи виставляються на повторні торги. Аукціон відбудеться 13 лютого у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТБ «ПОЛОНЕКС».  

Стартова ціна лоту – 64,80 млн грн.

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 12 лютого.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/