Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредити компанії-одного із лідерів на ринку імпортного алкоголю та вин

05.01.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами компанії – одного із лідерів на ринку реалізації імпортного алкоголю та вин.

Компанія-позичальник є спільним українсько-німецьким підприємством, і веде активну господарську діяльність у сфері неспеціалізованої оптової торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. На сьогоднішній день міцно займає одне з лідируючих положень на ринку імпортного алкоголю: коньяків (Hennessy – 100% частка ринку), вин Нового Світу – більше 70% частки ринку, має у продажу лідируючі бренди в категорії віскі.

11 січня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, що перебуває на балансі ПАТ «Банк «Київська Русь».

Заборгованість за договором, станом на липень цього року склала 7,74 млн грн. У забезпечення за кредитом, зокрема, передано товари в обороті – алкогольні та безалкогольні напої.

Аукціон відбудеться 11 січня 2017 року з 10:00 до 12:00 на електронному майданчику РМУТМБ «ПРАЙС». Стартова ціна лоту – 2,19 млн грн.

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 17:00 10 січня.

Варто наголосити, що компанія-позичальник також має кредити у АТ «Златобанк» та у Банку «Демарк», у забезпечення за якими передано 31 804 пляшки колекційних вин та 12 226 пляшок віскі іноземного виробництва.

Аукціон щодо продажу активу Банку «Демарк» відбудеться 24 січня 2017 року з 11:00 до 12:00 на електронному майданчику ТБ «ПЕРСПЕКТИВА-КОММОДІТІ». Заборгованість за договором, станом на жовтень цього року сягнула більше мільйону гривень. Стартова ціна лоту – 166 432,35 грн.

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 16:00 20 січня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.